"

Onze diensten

Tandarts

"

Tandarts

Tandartspraktijk Roden staat al jaren voor optimale kwaliteit in het tandheelkundig behandelen van de mens als geheel. Dat wil zeggen dat er respect is voor de wensen en gevoelens van de klant/patiënt tijdens de dienstverlening. De klant/patiënt staat bij ons al jaren centraal. Dit proberen we te bereiken met een professioneel team want zonder samenwerking van allen is dit onmogelijk.

We behandelen u met moderne materialen zoals hedendaagse vulmaterialen en met apparatuur die “up to date” is.
Zo wordt al jaren gebruik gemaakt van de ND-YAG laser bij tandvleesbehandelingen, gebruiken we onze loep of zelfs een microscoop bij het doen van de zenuwbehandelingen en kunnen onze patiënten voor bijna alle tandheelkundige behandelingen bij ons terecht.
Onze kennis en vaardigheidsniveau proberen we continue uit te breiden en te bewaken door nascholingen te volgen en informatie via de diverse hedendaagse media zoals boeken, abonnementen op tijdschriften, internet en intercollegiale contacten (zoals deelname aan een Iqual-groep).
Als uiting daarvan mogen we opnieuw het KRT-logo voeren op onze site. Dit logo geeft aan dat we ons verplicht hebben tot het verzamelen van nascholingspunten (180) in de komende 5 jaren. Onze behandelunits en ondersteunende apparatuur worden volgens de geldende hygiëne en sterilisatie normen onderhouden en jaarlijks gecontroleerd.

U kunt voor alle diagnostiek en behandelingen van de tanden en kiezen bij ons terecht zoals voor het aanbrengen van sealants (beschermlaagjes op groeven aan de bovenzijde van een kies), diverse soorten vullingen van tandkleurig materiaal (zowel kunststof als porselein), kronen en bruggen, opbouwen op implantaten, gebitsprothesen, het bleken van tanden/kiezen, tandvleesbehandelingen, diverse soorten beugels om de tanden en kiezen recht te zetten , kaakgewrichtsproblematiek, verwijderen van verstandskiezen en zeker niet als laatste punt óók het geven van voorlichting ten aanzien van poetsen, voedingsanamnese en erosie.
Preventie is voor ons heel belangrijk, want door goede voorlichting en preventie kan bijna elk persoon levenslang zijn gebit gebruiken en behouden.
Regelmatig leiden we stagiaires op in onze praktijk, zij zijn bezig met de opleiding voor tandartsassistent(e) of mondhygiënist, vandaar het Calibris logo (erkend leerbedrijf) op onze site.
In de wachtkamer proberen we met behulp van de programma’s op de tv verdere wetenswaardige informatie over tandheelkunde en onze praktijk te geven. Natuurlijk staat ons team ten allen tijde klaar om uw vragen mondeling, per telefoon of via de mail te beantwoorden.